Työtä kestävän tulevaisuuden eteen

Analyysin pohjalta pystyimme erittelemään useita kohtia, joissa No-dig-tekniikat tekevät työtä kestävän tulevaisuuden eteen.

Miten kestävällä pohjalla toimintamme on? Miten tosiasiassa toimimme tulevaisuuden eteen?

Osana toimintamme kehittämistä kävimme läpi toimiamme ESG-raportoinnin pohjalta. Halusimme ymmärtää, miten No-dig-tekniikoita ja menetelmiä hyödyntävien projektien suunnittelu ja No-dig-tekniikoiden käytön edistäminen vastaa ESG-analyysin eri puoliin.

Analyysin pohjalta pystyimme erittelemään useita kohtia, joissa No-dig-tekniikat tekevät työtä kestävän tulevaisuuden eteen:

RESURSSITEHOKKUUS LUO KUSTANNUSSÄÄSTÖÄ Menetelmä tuo merkittävää aika-, resurssi- ja kustannussäästöä projektikohteiden toteuttamiseen

VÄHEMMÄN VAIKUTUKSIA YMPÄRISTÖÖN Ei maa-ainesten siirtoa tai uusimista, kuten perinteisessä menetelmässä. Kohteiden alitukset turvaavat ympäristön.

PIENEMMÄT C02-ILMASTOPÄÄSTÖT Vähemmän työvaiheita ja liikennöintiä, jolla on merkittävä vaikutus päästöjen vähentämiseen projektikohteissa.

YHTEISKUNNAN SUJUVUUS JA TURVALLISUUS Menetelmä ei vaadi avokaivantoja tai liikenteen merkittäviä uudelleenjärjestelyjä.

Ota meihin yhteyttä ja katsotaan miten voimme olla avuksi sinun projektissasi, kestävällä tavalla.