Kaivamattoman tekniikan palvelut

Kaivamattoman tekniikan palveluihimme kuuluu suunnittelu, konsultointi ja koulutus. Kuljemme asiakkaamme rinnalla koko projektin ajan.

Kaivamattoman tekniikan palvelumme infrarakentamisessa

Me Gidon Infralla olemme erikoistuneet suunnittelemaan ja konsultoimaan kaivamatonta tekniikkaa hyödyntäviä maanalaisia vesi- ja viemäri- sekä tietoliikenne-, sähkö- ja energiaverkostojen rakennusprojekteja. Kaivamattoman eli No-dig -tekniikan avulla verkon saneeraus- ja rakennusprojektit pystytään tekemään nopeammin, kustannustehokkaammin ja vähemmän ympäristöä kuormittaen, verrattuna perinteisiin infrarakentamismenetelmiin.

Asiantunteva suunnittelutoimisto

Olemme No-dig-alaan erikoistunut suunnittelutoimisto ja alan huippuasiantuntija Pohjoismaissa. Osaamisemme perustuu vuosikymmenten ajan kertyneeseen kokemukseen sekä jatkuvaan ammatilliseen kehittymiseen. Ruotsalaisen kumppanimme Johan Lundberg Ab:n kanssa olemme suunnitelleet yhteensä pitkälti yli tuhat kaivamattomaan tekniikkaan perustuvaa projektia.

Kuljemme asiakkaidemme rinnalla aina tarpeen määrittelystä valmiiseen asennettuun linjaan asti. Kaikkien kaivamattomien menetelmien suunnittelu on meille tuttua: niin uudisrakentamispuolen maaporaukset, vesistöjen alitukset kuin saneerausmenetelmät, esimerkiksi sukkasujutus, pakkosujutus tai muotoputkisujutus. Toimimme ammattitaitoisena suunnittelijana ja konsulttina projektin kaikissa vaiheissa – tutustu palveluihimme ja kysy lisää!

Jos kiinnostuit, ota yhteyttä!

Lähetä meille kysymys tai kommentti, kuvaile hanketta tai pyydä meitä ottamaan sinuun yhteyttä. Lähetä viestit osoitteeseen info@gidoninfra.fi .