Meille töihin

Haluatko kehittyä kanssamme kaivamattoman tekniikan huippuasiantuntijaksi? Etsimme jatkuvasti uusia tulevaisuudentekijöitä kasvumme tueksi. Tehdään töitä yhdessä!

Työtä kestävän tulevaisuuden eteen

Pitkän uran vesihuollon parissa tehnyt Sari on ylpeä ammatistaan kaivamattoman tekniikan asiantuntijana. Hänelle on tärkeää suunnitella asioita, joilla on tulevaisuuden kannalta aidosti merkitystä.

– Gidon Infralla saan tehdä uraauurtavaa työtä, jonka avulla säästetään sekä ympäristöä että kustannuksia. Saumaton tiimityö vaatii paitsi hyvää yhteishenkeä, myös vahvaa asiantuntijuutta ja vastuunottokykyä. Kun jotain suunnitellaan, niin tehdään se sitten kunnolla, Sari kiteyttää.

Mielenkiintoinen ja vaativa työkenttä tarjoaa mahdollisuuden jatkuvalle kehittämiselle. – Meillä Gidon Infralla kannustetaan ammatilliseen kehitykseen, jotta voisimme tarjota yhä kehittyneempiä ratkaisuja asiakkaiden tarpeisiin.

Sari kehuu hybridimallin työskentelykulttuuria joustavaksi ja tasapuoliseksi. – Täällä kaikki ovat samanarvoisia ja teemme yhdessä tinkimätöntä työtä kestävän tulevaisuuden eteen!

No-Dig maailma tuppaa viemään mennessään – niin kävi minullekin. Tämä on ihan huippua hommaa, tervetuloa mukaan!

Sari Pietilä / DI / Asiantuntija

Avoimet työpaikat

Haluatko liittyä tiimiimme? Haemme nyt:

Haemme Turkuun

  • Muutaman vuoden vesihuoltoalan kokemuksen omaavaa suunnitteluinsinööriä
  • Infrarakentamisen puolelta vastavalmistunutta tai opintojensa loppuvaiheessa olevaa insinööriopiskelijaa.
  • Tarjoamme opiskelijoille aiheita opinnäytetöihin.

Tarjoamme

Tarjoamme Sinulle mahdollisuutta työskennellä ja kehittyä No-dig-huippuasiantuntijaksi Suomen ainoassa kaivamattomaan (No-dig) tekniikkaan erikoistuneessa suunnittelutoimistossa. Sinun ei tarvitse olla valmis No-dig-asiantuntija, me koulutamme sinut sellaiseksi.

Toimistomme on Turussa, mutta toimimme kaikkialla Suomessa. Gidon Infra Oy on perustettu vuonna 2018.

Osallistumme kansainväliseen No-dig-alan kehittämiseen mm. erilaisten alan järjestöjen kautta, ja teemme jatkuvaa yhteistyötä ruotsalaisten yhteistyökumppaneidemme kanssa. Meillä on myös laaja kansainvälinen verkosto alan tutkijoista ja urakoitsijoista kone- ja materiaalivalmistajiin saakka. Kanssamme pääset todella kaivamattoman teknologian kansainväliseen ytimeen.

Odotamme sinulta

Odotamme sinulta soveltuvaa teknistä koulutusta ja kiinnostusta No-dig-tekniikoiden tarjoamiin mahdollisuuksiin. Toimeksiantomme vaativat CAD-taitoja ja kykyä itsenäiseen projektityöskentelyyn. Mutta sinun ei toki tarvitse olla valmiiksi No-dig- asiantuntija, kanssamme opit ammattilaiseksi!

Työskentelemme tiiminä löytääksemme aina parhaat ratkaisut asiakkaalle.

Tarvitset työssäsi myös englannin taitoa. Muu kielitaito on eduksi. Toimintaympäristömme on hyvin kansainvälinen.

Mikäli kaivamaton tekniikka on mielestäsi kiinnostavaa ja haluat päästä kehittymään alan asiantuntijaksi, hae mukaan innostuneeseen joukkoomme!

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemuksesi ja CV:si (myös englanniksi) palkkatoivomuksen kera sivulta löytyvän hakulomakkeen kautta.

Lupaamme vastata sinulle nopeasti.

Lisätietoja: Jukka Huusko, p. 040 759 0043

Laita hakemus

"*" näyttää pakolliset kentät

Pudota tiedostot tähän tai
Sallitut tiedostotyypit: pdf, jpg, png, Max. tiedoston koko: 2 MB, Max. tiedostot: 3.
    Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.