Meistä

Gidon Infra on kaivamattomaan tekniikkaan erikoistunut riippumaton suunnittelutoimisto.

Kaivamattoman tekniikan erityisasiantuntija

Elämme ajassa, jossa kunnat, kaupungit ja yritykset kohtaavat rakentamiseen liittyen ennenkokemattomia paineita, jotka johtuvat ilmastonmuutoksesta, voimakkaasta kaupungistumisesta, lainsäädännön kiristymisestä, kustannusten noususta, vaatimuksista häiriöttömään ja sujuvaan rakentamiseen sekä jo olemassa oleva korjausrakentamisen kehitysvelan kasvusta. Miten rakentaa tai saneerata verkostoja kestävästi, säästäen sekä resursseja että ympäristöä?

Kaivamaton tekniikka on tähän ratkaisu.

Gidon Infra on kaivamattomaan tekniikkaan erikoistunut riippumaton suunnittelu- ja konsultointitoimisto. Kaikki tunnetut No-dig-menetelmät ovat meille tuttuja, suuntaporauksesta vasaraporaukseen ja mikrotunnelointiin sekä saneerausmenetelmiin. Löydämme varmasti sinunkin hankkeeseesi sopivimman ratkaisun!

suunnittelukuvia ja kaivamattoman tekniikan välineitä työpöydällä, jonka ääressä istuu ihmisiä

Kysy lisää palveluistamme!

Toimimme ammattitaitoisena kumppanina projektin kaikissa vaiheissa.

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Tarinamme

Yrityksemme perustettiin Suomeen vuonna 2018, ruotsalaisen Johan Lundberg Ab:n kumppaniksi. Perustajia innosti ajatus tehdä töitä kestävän tulevaisuuden eteen tuomalla kaivamatonta tekniikkaa vahvemmin osaksi suomalaista verkostorakennus- ja saneerauskulttuuria. Gidon Infra Oy:n pääomistaja ja toimitusjohtaja on Jukka Huusko, jolla on vuosikymmenten kokemus kaivamattoman tekniikan alalta. Hän on tuonut markkinoille lukuisia No-dig -tuotteita ja ratkaisuja niin Suomessa, Euroopassa kuin Aasiassakin. Jukka on myös aktiivisesti mukana alan järjestöjen luottamustoimissa ja on laajasti tunnettu alan kehittäjänä.

Kaivamattomilla menetelmillä on monia lyömättömiä hyötyjä perinteisiin menetelmiin verrattuna. Jotta kaikki hyödyt saadaan käyttöön, tarvitaan huolellista ennakkosuunnittelua ja projektin elinkaaren huomiointia kaikissa rakentamisen vaiheissa. Gidon Infra on syntynyt tähän tarpeeseen.

Autamme asiakkaitamme koko projektin läpi. Olemme mukana kaikissa projektin vaiheissa – esitutkimuksista ja projektin suunnittelusta toteutukseen ja projektin valmistumiseen saakka.

Parhaat asiantuntijamme auttavat varmistamaan, että asennustyöt etenevät vaativimmassakin kohteissa sujuvasti ja aiheuttavat mahdollisimman vähän haittaa ympäristölle. Pystymme lisäksi varmistamaan laadun kaikissa käytetyissä No-dig menetelmissä.

Perusteellisesti testattu työskentelyprosessimme yhdistettynä vuosien kokemukseen tarkoittaa, että voimme jo esitutkimuksessa korvata epävarmat oletukset tosiasioilla ja poistaa siten epävarmuuden. Asiakkaan niin toivoessa, seuraamme prosessin edetessä jokaista vaihetta suunnittelusta hankintaan, toteutukseen ja arviointiin.

Osaamisemme perustuu vuosikymmenten kokemukseen, ja olemme tämän alan huippuasiantuntija Pohjoismaissa. Ruotsalaisen kumppanimme Johan Lundberg Ab:n kanssa olemme suunnitelleet yli tuhat kaivamattomaan tekniikkaan perustuvaa projektia.

Gid on – No dig. Kaivamatta paras.

Asiantuntemuksellamme autamme asiakkaitamme rakentamaan ja saneeraamaan verkostoja kestävällä tavalla ja korkean laatutason säilyttäen.