Rauhallista Joulua!

Vuoden aikana olemme kehittäneet toimintaamme monin eri tavoin.

Lumisia mäntyjä, kaupunki taustalla

Kiitämme kaikkia asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme kuluneesta vuodesta.

Vuoden aikana olemme kehittäneet toimintaamme monin eri tavoin. Tästä osoituksena meille myönnettiin kesäkuun alussa RALAn laatusertifikaatti. RALAn laatujärjestelmäsertifiointi on ISO 9001 -standardin pohjautuen suomalaisen rakennusalan erityistarpeisiin suunniteltu puolueeton arviointi- ja hyväksyntämenettely. Samalla laatusertifikaatti on myös alan hanketilaajille osoitus yrityksen toiminnan tasosta.

Gidon Infran liiketoiminta on kasvanut tänäkin vuonna. Olemme suunnitelleet No-dig-projekteja koko Suomen kattavasti. Hankkeita on ollut niin uudisrakentamisen kuin vanhan verkoston saneerauksen parissa. Lisäksi olemme tarkastelleet tilaajien pyynnöstä kokonaisia kaupunginosia ja suunnitelleet niihin parhaiten soveltuvat No-dig-ratkaisut verkoston saneeraukseen.

Kuten aikaisempinakin vuosina, järjestimme suositun No-dig-diplomikurssin verkostonomistajille. Olemme myös räätälöineet koulutuspäiviä yksittäisille vesilaitoksille. Asiakaskohtaiset koulutukset valmistellaan asiakkaan toiveiden mukaisesti ja niissä käsitellään juuri niitä menetelmiä, jotka ovat relevantteja asiakkaan verkoston rakentamisen ja saneerauksen kannalta. 

Mitä lisäarvoa tuomme tilaajalle?

Toiminnallamme voimme varmistaa No-dig-hankkeen korkean laatutason. Pitkäikäinen ja laadukas lopputuote saadaan vain asiantuntevalla suunnittelulla ja ohjeistuksella.

Olemme ylpeitä, että voimme olla mukana suunnittelemassa ja turvaamassa Suomen kriittistä infraa ympäristöä säästävillä ja vastuullisilla menetelmillä.

Rauhallista ja hyvää joulua!

Gidon Infran väki

Gidon Infra Oy on riippumaton kaivamattomaan tekniikkaan erikoistunut suunnittelutoimisto.