Kurssiehdot

Varausehdot kursseillemme

Varausehdot kursseillemme

Kurssi-ilmoittautuminen
Voit ilmoittautua kotisivujemme kautta, puhelimitse tai sähköpostilla. Ilmoittautuminen on sitova. Vahvistus lähetetään sähköpostilla, kun ilmoittautuminen on vastaanotettu. Mikäli kurssi on jo täynnä, otamme yhteyttä sopiaksemme vaihtoehdoista. Ohjelma lähetetään sähköpostitse noin kaksi viikkoa ennen kurssin alkamista.

Kurssiveloitukset
Kurssimaksuun kuuluu kurssin aineisto. Mikäli ei muuta ole mainittu, kurssi on ns. päiväkonferenssi, jolloin lounas ja kahvi kuuluvat hintaan. Hotelliyöpyminen ja muut ruoat eivät sisälly hintaan. ALV lisätään hintoihin. Kurssi laskutetaan kurssin alkamisen yhteydessä. Maksuehto on 21 päivää netto.

Varauksen muuttaminen
Jos olet estynyt tulemaan kurssille, tilallesi voi tulla toinen henkilö. Ilmoita tällöin uusi nimi meille.

Takaisinmaksuun oikeuttava peruutus tulee tehdä viimeistään 31 päivää ennen kurssin alkamista. Perumiskulut muista kuluista ja hotellista määräytyvät kurssipaikan peruutussääntöjen mukaisesti.

Kurssin peruuttaminen
Pidätämme oikeuden peruuttaa kurssi, mikäli osallistujamäärä jää liian pieneksi. Peruutus tehdään viimeistään 14 päivää ennen kurssin alkamista. Tämä pätee myös luennoitsijan akuutin sairastumisen vuoksi, jos luennoitsijaa ei voida korvata sopivalla henkilöllä. Emme vastaa osallistujan kuluista kurssin peruuttamisen yhteydessä. Muutoin sovellamme kauppalakia.

Emme vastaa tilanteesta, jolloin kurssi estyy suoraan tai epäsuoraan viranomaisten toimista, lakosta, sodasta tai muusta tapahtumasta, johon emme voi vaikuttaa.