100 No-dig projektia!

Gidon Infra on suunnitellut ja konsultoinut kaivamattoman tekniikan hankkeita Lapista eteläisimpään Suomeen asti.

kaksi työmiestä keskustelee työmaalla

Kesäkuussa tuli täyteen 100 No-dig-projektia Suomessa!

Gidon Infran konsultoimat ja suunnittelemat projektit edustavat mitä erilaisempia No-dig-tekniikoita. Suunnittelemme sekä saneerausprojekteja että uudisasennusta. Tunnemme kaikkien markkinoilla käytössä olevien No-dig menetelmien mahdollisuudet, edut ja riskit. Suunnittelemme esimerkiksi suuntaporaus-, vasaraporaus ja tunkkaushankkeita. Verkostosaneerauksen puolella sukkasujutus, muotoputkisujutus, pakko- ja pitkäsujutus ja muut markkinoilla käytössä olevat menetelmät kuuluvat suunnittelurepertuaariimme.

Kaivamattoman tekniikan edut ovat kiistattomat, mutta sen käyttö vaatii erityisosaamista. Siinä me Gidon Infralla voimme auttaa. Suunnitteluprosessimme etenee esitutkimuksesta aina rakennussuunnitteluun asti.

Gidon Infra on kaivamattomaan tekniikkaan erikoistunut riippumaton suunnittelutoimisto. Asiantuntijoillamme on vuosikymmenten kokemus sekä verkoston suunnittelusta että laajasti erilaisista No-dig-menetelmistä. Olemme olemassa, jotta maanalaisissa asennustöissä voitaisiin säästää mahdollisimman paljon aikaa, rahaa, luontoa ja hermoja.

Gidon Infra on suunnitellut ja konsultoinut kaivamattoman tekniikan hankkeita Lapista eteläisimpään Suomeen asti.

Ota meihin yhteyttä, niin mietitään miten voimme olla avuksi sinun projektissasi!

Kaivamatta paras.